16.07.12

Es nesaprotu, kas notiek pēdējā laikā, jo nu jau sāku uzjautrināties par melnā perioda pasākumiem!
Tas kritiens ar riteni, kā rezultātā man smadzeņu satricinājums un sāpošas un sadauzītas ekstremitātes.tes un galva sāp jau trešo mēnesi..
Tad Rojas zvejnieksvētkos pārsitu jau tā sāpošo kāju, nu kliboju vēl smukāk...
Šodien braucot uz Pārdaugavu uz darbu autobusam Nr 3 ne no šā, ne no tā saplīst stikls. Pārbijos pamatīgi. Visi nobijās. Nekad nebija tā gadījies, ka vadītājs minūtes 10 pa telefonu klausās instrukcijas un tikai tad atver priekšējās durvis un pasniedzot visiem pārsēšanās biļetes, izlaiž pasažierus.
Trīs lietas - labas lietas, tāpēc beidzam šo melno svītru! Sarunāts, Likteni?
Ceru, ka šodien mana uzņēmuma laimētās biļetes uz Prāta Vētras koncertu ir sākums baltajam periodam, par ko saku paldies Liktenim par reaģēšanu!






3 komentāri:

  1. Oi... Baisi pat lasīt bija. lai nu kā lai veicas un saudzē sevi :)

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms8/21/2012

    Rez satiekas 2 izbijuši jūrnieki, apmainās jautājumiem "kā iet - kā iet".
    Pirmajam it kā viss OK, otrais darbu zaudējis, sieva šo pametusi, mašīna salūzusi, iepriekšējā naktī bosiki pa seju situši - vārdu sakot - esot pavisam sūdīgi. Pirmais mierina: Tu zini, kā jūrnieka kreklam: ir melna svītra, tad balta svītra - pēc katras melnās nāk baltā, nekreņķējies!
    Nu satiekas atkal pēc kāda gada, otrajam seja pavisam pelēka... Pirmais prasa - kā bija - vai tad baltā svītra nav vēl sākusies? Otrais - Tu zini, kad iepriekšējo reizi satikāmies, tad bija baltā svītra...
    = = =
    Labi, ka tā gadās tikai izbijušiem jūrniekiem!
    :) s-S

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi :) Nu jā, bez sliktiem laika apstākļiem mēs nespētu novērtēt labos apstākļus :)

      Dzēst