16.07.12

Es nesaprotu, kas notiek pēdējā laikā, jo nu jau sāku uzjautrināties par melnā perioda pasākumiem!
Tas kritiens ar riteni, kā rezultātā man smadzeņu satricinājums un sāpošas un sadauzītas ekstremitātes.tes un galva sāp jau trešo mēnesi..
Tad Rojas zvejnieksvētkos pārsitu jau tā sāpošo kāju, nu kliboju vēl smukāk...
Šodien braucot uz Pārdaugavu uz darbu autobusam Nr 3 ne no šā, ne no tā saplīst stikls. Pārbijos pamatīgi. Visi nobijās. Nekad nebija tā gadījies, ka vadītājs minūtes 10 pa telefonu klausās instrukcijas un tikai tad atver priekšējās durvis un pasniedzot visiem pārsēšanās biļetes, izlaiž pasažierus.
Trīs lietas - labas lietas, tāpēc beidzam šo melno svītru! Sarunāts, Likteni?
Ceru, ka šodien mana uzņēmuma laimētās biļetes uz Prāta Vētras koncertu ir sākums baltajam periodam, par ko saku paldies Liktenim par reaģēšanu!






Zvejnieksvētki Rojā

ar milzīgo cilvēku pūli, brīvas auto parkošanās vietas meklēšanu, ceptas gaļas ēšanu, koncertu pludmalē, jo paguvām ierasties uz lieliskā Igo uzstāšanos, sagaidījām ņipro Reiniku un sākām gaidīt Fredi, vēju, lietu... un salūtu jūrā. Tik smuki. Lietu, protams, atnesa Fredis uzreiz pēc pusnakts, kurš, drošs paliek drošs, ieradās galīgi pillā, bet džeki malači, nospēlēja, nodziedāja un pat savāca savu dienišķo trofeju - uz skatuvi mestos krūšturus:)
To, ka prom ejot pārsitu jau tā sāpošo kāju pret zemē nolaisto to stulbo dzelzs verķi - šito varēja kaut kā savādāk atrisināt, jo gan jau ka tumsā ne es vienīgā šitā ietrāpīju! Vēl viens aaaaaww nedēļas laikā, rīt darbā klibošu atkal!

09.07.12

Kamikadzei aaaw jeb nekad vairs nebūšu tik drosmīgs velobraucējs

Kamēr sadzīs brūces, tikmēr riteņbraukšanai brīvdienas... Laikam kamikadzēm arī gadās visādas štelles... Lidojums uz Vanšu tilta bija pārāk traks!!! Ātrums ir fenomenālākā narkotika, tāpēc ar moci labāk nemācīšos nemaz braukt!
Bet kas notika? Tante iebelza man pa riteni, kamēr es droši, bet lielā ātrumā braucu pāri tiltam! Pārlidoju pāri stūrei... Vēl pirms kritiena es redzēju, kā tante gatavojas vēzienam ar somu, bet es jau zināju, ka gan strauji bremzējot, gan uzņemot triecienu ar somu rezultāts būs tāds pats - es lidošu! Aizlidoju kādus 3 metrus, ritenis čupā, roka, kāja, galva pārsisti un mūkoša tantiņa, kurai pakaļ viņu pārmācīt aizskrēja kāds autovadītājs, šokā apstājies uz braucamās daļas, ieraudzījis manu kritienu.
Tajā brīdī atteicos braukt uz slimnīcu, bet vajadzēja jau gan! Sekas jūtu vēl pēc gada, kad ilgāku laiku jāsēž pie datora!